De Kwaliteit van Bouwinvest

De woningen die op deze website worden aangeboden, maken deel uit van het woningfonds van Bouwinvest. Bouwinvest is één van de grootste onafhankelijke vermogensbeheerders gespecialiseerd in vastgoed. Dit doen wij voor verschillende Nederlandse pensioenfondsen. Wij zijn eigenaar van meer dan 15.500 vrije sector huurwoningen, verspreid over heel Nederland. Meer informatie over Bouwinvest vindt u op www.bouwinvest.nl.

Waar staan wij voor?

We besteden niet alleen veel aandacht aan onze gebouwen, diensten en service, maar ook aan de woonomgeving. Wij ontwikkelen, realiseren of kopen woningen in omgevingen waar mensen graag willen wonen. Nu en in de toekomst. Wij beleggen in vastgoed voor de lange termijn. Dat betekent dat wij continu investeren in het verbeteren van veiligheid, duurzaamheid, onderhoud en woonplezier. Op het gebied van innovatie introduceren we vernieuwende concepten waarmee we onze bestaande en nieuwe huurders van dienst zijn.

Kwaliteit van Bouwinvest:

Als u een woning huurt van Bouwinvest, kunt u rekenen op de kwaliteit van Bouwinvest. Dat houdt in dat de woning altijd:

  • een duurzame keuze is – de apparaten en materialen in de woningen zijn duurzaam en Bouwinvest streeft altijd naar minimaal energielabel A.
  • compleet is, een hoog afwerkingsniveau heeft en snel bewoonbaar is – onze woningen worden standaard opgeleverd met een hoogwaardige keuken, voorzien van alle moderne inbouwapparatuur, en met een kwalitatief hoogwaardig ingerichte badkamer. Bij eengezinswoningen wordt de tuin deels voor u aangelegd.
  • veilig is – de woningen voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.
  • in goede onderhoudsstaat is – u hoeft zelf geen onderhoud aan uw woning uit te voeren. U kunt altijd rekenen op een snelle en professionele uitvoering van onderhoud en reparaties door professionele lokale vastgoedbeheerders waar we mee samenwerken.

Huurder als inspiratie

Onze huurders zijn onze inspiratiebron en uitgangspunt. Door het stellen van vragen aan, en door te luisteren naar, onze (toekomstige) huurders zijn we in staat onze woningen steeds beter aan te laten sluiten bij de woonbehoeften en woonwensen van (toekomstige) bewoners. Dit doen we onder meer door onderzoeken uit te zetten onder ons huurderspanel. Maar we organiseren bijvoorbeeld ook co-creatiesessies.
Zo houden we bij nieuwbouwprojecten steeds vaker rekening met de woonbehoeften en -wensen van senioren.
Kijk voor meer informatie op www.bouwinvestpanel.nl.

Vragen over uw woning?

Bouwinvest heeft het onderhoud en beheer (bijvoorbeeld klein onderhoud) van de woningen ondergebracht bij vaste, lokale samenwerkingspartners. Heeft u vragen over de woning of wilt u meer informatie? Dan kunt u altijd terecht bij het Pontsteigerteam.

Pontsteiger
Kwaliteit van Bouwinvest