mei 3, 2018

Bezoek de modelwoning iedere vrijdag of zaterdag 12 januari

U bent komende vrijdag van harte welkom van 14.00 tot 16:00 uur in onze modelwoning in Pontsteiger 258 of iedere tweede zaterdag van de maand. U kunt aanbellen bij het bellentableau. Het verhuurteam helpt u graag met meer informatie over de beschikbare woningen, welk uitzicht u kunt verwachten en waar u rekening mee moet houden als u in Pontsteiger wilt huren.

 

Uitzicht

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen op het volgende open huis op vrijdagmiddag van 14-16 uur.  Komt het u vrijdagmiddag niet gelegen, dan kunt u zich aanmelden voor een maandelijkse zaterdagopenstelling op iedere tweede zaterdag van de maand van 10-13 uur. Of u maakt een aparte afspraak voor bekijken van een appartement. Aanmelden is niet nodig.

De entree zal zijn via de Pontsteigerboulevard die naar het gebouw leidt. We raden aan met de fiets of lopend te komen. Komt u toch met de auto? U kunt parkeren in de parkeervakken op de dam die naar Pontsteiger toeleidt. De Pontsteigergarage is alleen voor bewoners en vergunninghouders.

Wilt u vast een kijkje nemen in het gebouw? Bekijk dan de korte film op facebook.

Modelwoning Pontsteiger 248 – EUR 2.100  p/mnd- 2 slaapkamers, uitzicht over Silodam en stad.

Woonkamer

Keuken

Modelwoning 258- type C- 67 m2- twee slaapkamers- 1575 euro per maand

Pontsteiger
Kwaliteit van Bouwinvest