Pontsteiger Assistant

In Pontsteiger staat de Pontsteiger Assistant elke dag voor u klaar!

Een unieke service, exclusief voor de bewoners van Pontsteiger. Sleutels in het IJ laten vallen? De Pontsteiger Assistant regelt nieuwe voor u! Vrienden op bezoek? De Pontsteiger Assistant laat ze voor u binnen! Ook voor het regelen van een betrouwbare hulp in huis, het laten bezorgen van bloemen of het laten wassen van uw kleding en auto, kunt u bij de Pontsteiger Assistant terecht. Heeft u iets anders nodig? De Pontsteiger Assistant gaat above and beyond om u te helpen.

U regelt alles via de Pontsteiger Assistant App en website, óf persoonlijk bij de Pontsteiger Assistant in het gebouw zelf. De PA is op vaste dagen en tijden in Pontsteiger aanwezig.

Via het online portal biedt de PA nog veel meer mogelijkheden. Hier heeft u toegang tot al uw persoonsgebonden huurdocumentatie en wordt u op de hoogte gehouden van nieuws over buurt en Pontsteiger zelf.

Verhuizen? U heeft direct profijt van de Pontsteiger Assistant via onze verhuisservice. Hij regelt het oversluiten van de internet-, energie-, en watercontracten naar uw nieuwe adres. U kunt zelfs een vloer bestellen via de PA. Ideaal in een drukke periode waarin u al genoeg aan u hoofd heeft.

Pontsteiger
Kwaliteit van Bouwinvest